|
| Fyfa.;]]]] | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
saldūtėė* Dance Baby dance !
Pranešimų skaičius : 73 Join date : 2008-10-28
| Temos pavadinimas: Fyfa.;]]]] Antr. 10 28, 2008 11:49 am | |
| Štai mano kuryba.-Labas rytas,-išdidžiai ienu į klasę. -Kotryna,tu veluoji,-bara mokytojas. -Nu ,o jūs kada bandėt pasidažyti per 6 minutes a? Nebandėt tai ir tylėkit,-atkertu. -Kotryna,kaip tu kalbi,aš už tave vyresnis.-Ir durnesnis. Visa klasė nusijuokia. Išsitraukia is suolo knyga randu raštelį. "laukiu prie šūlės vartų per šia pertrauką,Kostas" Ko jis dabar nori?....................... Skambutis. ----------------- Taigi. Kotryna-Pamaiva,mokyklos bažama,visų berniukų svajonė.Turi begales draugu ,bet ar tikru? Kostas-Kotrynos brolis. Lala-Kotrės geriausia draugė. Maja-irgi. Tedas-jam ziauriai patinka Kotryna.Jis klasės gražuolis. Gabė-Tylenė,Kotryna jos labai nemėgsta. ----------------- Prie vartų. -Taigi ko norėjai?-klausiu. -Mama sakė,kad tu gali pas ją atvaryti. Kostas gyvena su mama,aš su tėčiu. -Dabar negaliu.Turiu daug darbų. -Nu nežinau derinkis su mama. -Viską jau pasakei?-ironiskai paklausiu. -Jo,gali eiti. -Čiau,-pakšteliu broliui į žandą. ------------------- Ant palagės sėdžiu ir dažausi lūpas. Prieina Tedas. -Labas,zuikuile. -Ate,zuikuli. -Ko pikta?-nusijuokia. -Užknisai jau. -Eik jau. -Davai eik nuo manęs per 5 metrus ka? -Zuika,ramiau. -Vsio einu nes čia mano grožiui trūksta oro. pastumiu jį į šoną,jsi pasigauna mano ranką. -Mažut,nebandyk manęs žeminti prieš visą šūlę supratai ar pakartoti? -Eik tu velniop. Atitraukiu ranką ir nueinu. Pasiveja mane Maja ir Lala. -Ką jis tau sakė?-klausau Maja. -Nieko ypatingo. -Tikrai?-nustemba Lala. -Nu nusiunčiau ji velniop ir viskas nu.Ko jūs dar norit? -Pavarei ,Kotre.-juokiasi abi. -------------- Ivarėm į klasę. O baaaa žiūrim sėdi naujokas. toks visai nieko. Bet ne man. -Susipazinkiti su Niku.-sako tą durna mokytoja. -Labas,Nikai,-rėkia visa klasė.Išskyrus mane. -Kotryna,ko nepasisveikinai?-nsutemba mokytoja. -Nenoriu. -Kotryna,tu esi nepakenčiama . -Kaip ir jūs tamsta mokytoja. -išeik iš klasės ir kuo skubiau. -Neisiu,man ir čia labai gera,-šypsausi. -Kviesiu direktorių perspėju. -davai,ką jis man padarys? -Ach šitaip. Matau kaip mokytoja tuoj plyš iš pykčio,tad pati savo noru išeinu.2 dalis. ------------------ Kūlcė.Rengiuosi.Kaip žinia esu gražiausia iš klasės,o kitos tokios nekokios.chi chi chi.-Esi šiandien į Lalos tūsą?-klausia Maja.-Jo,o tu?-Ne tėvai neleido.-O tai tu jų imsi ir klausysi?-nustembu.-Turiu.-O ,dieve,aš neklausyčiau.Įvaro Tedas.aš stoviu tik su maikute ir kelnaitėm.-Wow,kotre,kokios kojytės.-Būk gerutis uždaryk duris.-Kas už tai?-Gausi kai persirengsiu ok?-ok.-uzdaro duris.persirengiu nuvarau pas bernus.Ups stovi naujokėlis pusnuogis nu matosi sportavęs.ai va ko čia atėjau šoku Tedui ant pečiu ir draskau veida.-Nuimkit ją nuo manęs-rėkia jis.-Gi sakei ,kad patinku ,tai ko dabar nori,kad atsitraukčiau.Visi žvengia.Nulipu.Nusiunčiu bučki.-Iki.išeinu.------------------Einant namo.-Kodėl tiap padarei Tedui?-klausia Maja.-Mergos,raminkitės,kai kokios bobos klausiat ir klausiat.Blem gi ne lygis.O tas kas nelygis ,tas ką daro?-Traukiasi nuo tavęs-abi choru pasako.-Nu ir dar klausymų bus.-Ne.Žiūriu stovi Gabė.O gašš kaip ji mane nervina.Pribėgu.-Labas,-pasisveikinu.-Ate.Trenkiu jai per žandą.-Išmok sveikintis.ji pravisksta .Mažvaikė.-Durne,ką čia darai?Atsisuku.čia buvo Nikas.-Taip,kačiuk?-nsutembu.-kodėl muši mano seserį.Išsižioju.-Čia tavo sesuo.?-Dink iš čia.jie nueina ,o aš taip ir lieku stovinti su atidaryta burna.--------------------Namie .Atsidarau duris.Tėtis guli.Pribėgu.-Tėti,kas tau?Tėti,tėti,tėti.Jis guli be jokio ženklo.-Tėti,-pradedu verkti.----------Už 2 savaičių.Mano tėtis mirė.Jam kazkas buvo su sirdim.Dabar gyvenu su mama.Šiandien eisu į mokykla,nes jau 2 savaites nebuvau.po tėčio mirties aš labai pasikeiciau.nepasitikiu savimi.Noriu mirti.-----------------mokykloje.-labas,kotriuk,-pribėga Molė.-Ša,atstok nuo manęs.-Kotry?Kas tau?-nustemba.-Palik mane ramybėje.-Užjaučiu,tikrai.-Prašau dink.Skambutis.visi sulekia į klasę.tik aš lieku stovėti prie lango.Atsitupiu prie radiatoriaus.Pridedu rnakas,kad sušilčiau ir apsiverkiu.-užjaučiu.Pakeliu akis.Stovi Nikas,atsitupia šalia manęs.Pradedu dar stipriau verkti.-Kotre,vsiaks bus gerai.-Kas gerai,kas gerai mano tėtis mir..............-nepratesiau sakinio nes negalėjau.Širdis neleido.Apkabino mane.-Paleisk mane.-Sorry.Verkiu........-Kotre,neverk.-Tau lengva sakyti.-Nelengva.Mano mama irgi mirus.-Bet..........Manau man reikia jau eiti.-Eik,bet pažadėk,kad lankysi šūle.-Gerai.Atsistojam.-Tai iki,-atsisveikinu.-Ate sėkmės.-------------------Grįštu į naujus savo namus.Pas mama ir brolį.-ko taip anksti grįžai?-klausia mama.-Kažinau,negera man šiandien.-Gal duoti kau kokių vaistų?-Ne nereik .Mam.Gal žinai kelinta grįš Kostas?-Apie ketvirta,o kam tau?-Pradėsiu lankyti karatė,kaip ir jis.-Vaikeli,tau negera?-nusijuokia.-Mama,neisišaipyk.---------------Nuvarau į savo naujajį kambary.Nu jis nepalyginsi su senuoju.Šitas didelis,didžiulis.visas baltas,o tas senasis buvo rozinis su Madonnos plakatais.Isijungiu muzikos centrą.groja:indraya-sugrizau.mp3.pasiemu telefoną.Randu sms."tu man ir Lalai jau nebe draugė,radom iš tave geresnę" <-čia buvo Maja.Netekau Tėčio,savo gero ivaizdžio,namų dabar ir draugių.Pravirsktu.Į duris pasibeldžia Kostas.-Užeik.-Ko verki?-Mane ką tik atstūmė draugės.-Tos kurios su tavim draugavo tik dėl babkių ir todėl,kad tų populiari?-Ką čia šnėki jos ne tokios....-Kaip ne tokios?Pats girdėjau kaip šūlei jos taip kalbėjo.-o Jėtuz,ir kaip aš to nesupratau.-Baik čia verkti tu jau per didelė ant ašarų.-Ach kas kalba,o kas vakar verkė dėl mergos,-pradedu juoktis.Brolis trenkia nestimpriai į šoną.-Čia už tai,kad priminei.-Ė ,bičas,a š noriu lankyti karatė.-Ir ką tu ten veiksi?-Mušiuos.-Durna visai jau tu.-Ačiū už nevykusi komplimentą tai galiu šiandien eiti kartu į trefkę?-Jo.Gali.Dabar varau ruošti ND.O tu gražiai atrodyk prieš mano draugus sutarta?-Pasistegsiu.Uždaro duris.--------------------------3 dalis. ------------------------- susirandu mini sijonuką,bliuskutę,išsidažau.Atrodau very cool.nuvarau į svetainę.Brolis paspringsta.-Ach žinojau,kad baisai atrodau,-jau norėjau lipti persiregti.-Kotre,atrodai sexy.-Asilas,-nusijuokiu.-Kada eisim?-paklausiu.-Galim,kad ir dabar.Eidami gatve su broliu šnekėjom apie mane.Kad turėčiau vėl būti sūlės pažiba,bet biški nusileisti ant žemės.Taip ir žadu padarytiSustojam prie kampo.-Kodėl sustojom?-nesupratau.-Lauksim draugo mano.-O gal draugės?-nusijuokiu.-tuoj aš tau.Kostas paima ir vaidina ,kad mane smaugia.-Kostai,paleisk ją.Atsisuko,ten buvo Nikas.-Iš kur tu pažysti mano brolį?-gi aš karatė lankau su juo.tu jo sesuo?-nusijuokia.-Ne žinok dvinys brolis.-Pala pala,o tia jūs pažystami?-šypsosi kostas.Abu palinksim.----------------Trefkei.-O ko tu čia atėjai?-klausia manęs Nikas.-Pažiūrėti ką čia darot.-Tiesa gražiai atrodai.Nuraudau.-Ėmm,dėkui.-Tai varom į salę?-Agam.Įsikabinau jam į parankę ir nuėjom.-----------------Po trefkės.-Taigi ,ką dabar darom?-paklausia brolis.-Varom į ledainę?-pasiūlau.-Ok,-sutinka abudu.---------Ledainei.-Kokių nori?-klausia pardavėja.-Gal tų,ne gal tų. Ai duokit man karamelinių.-Štai imk mažoji,pirkėja.Kostas ir Nikas pradeda žvengti.-Cha cha kaip juokinga,kad pavadino mane maža.-Gerai sorry jau.-juokdamasis sako Nikas. -Einam prie to staliuko?-pasiuliau.-Ok.Atsesėdom.O kas ieina į kavine......Mano labai geros draugės.-Berniukai,tuoj grįšiuEinu link jų.-Labas,panos,-šypsausi.su jom buvo ir Tedas su nematytu bernu.-LabaS,zuijkle,-nurausta Tedas.-Pala as sakiau panos,o tu pana?-Tai ką čia darai Kotryna?-nsutemba "draugės".-O ką aš negaliu Ateiti į viešą kavinę?-Ne nu,bet ....-Kas bet/? Gal bet ,kad draugavot su manim tik dėl babkiu?-Ką čia pjauni?-ai dabar jau pjaunu ane?Nu mergos,nesitikėjau iš jūsų šito.Apsisukau ir nuėjau prie brolio ir Niko.-Ką jom sakei?-paklausė brolis.-Ten tos vištos iš mūsų klasės?-Aha ,Nikai,tos pacios.-Greičiau valgyk ledus ir einam,nes dar užmusi jas,-nusijuokia Kostas.-Einam pakeliui suvalgysiu.Eidama pro tų vištų staliuką.Tedui ant galvos užvožiau lėdų porciją.-Ups soriuukas,-zvengiu.-Debile tu,-Tedas trenkia man per veidą.Nikas Ima ginti mane ir mušti Tedą.------------------------Ligoninei.Nikas guli baltose patalose.Atrodo kaip angelas,tik kad su melynėm ir praskelta galva.Tas asilas tedas jam užvožė su alaus bokalu.-Kur aš?-kažką tyliai kalba Nikas.Kostas namie jį iškvietė mama.Aš čia su juo viena.-Nikai,Nikai.-sakau.-Kotryna?-nusijuokia.-Taip čia aš.Ar tau ką skauda?-Ne man viskas gerai,visgi tu esi šalia.-Ach kvailiuk.Jis jau plačiai atmerkė akis.-Tau Tedas trenkė su bokalu.-Dzin ,bet va koks apdovanojimas tu esi šalia,o jis vienas su tom vištom.Pakšeliu Nikui į žandą.-Ir dar toks.---------------------------Pabaiga. nu kaip? | |
| | | Rainbow*~ Adminūūūkėė.!
Pranešimų skaičius : 207 Join date : 2008-10-26
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Antr. 10 28, 2008 12:08 pm | |
| | |
| | | saldūtėė* Dance Baby dance !
| | | | GeGe Ižengėėi į mūsū rojūūū.!
Pranešimų skaičius : 9 Join date : 2008-10-31 Age : 112
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Sk. 11 02, 2008 5:32 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Sk. 11 02, 2008 10:31 am | |
| joo tikrai...daryk 2 dali! ;DD | |
| | | Lorė Pradedi susipažiinti ;]
Pranešimų skaičius : 33 Join date : 2008-10-28 Age : 31
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Sk. 11 02, 2008 12:21 pm | |
| turi rašytojos gyslelę. tęsinio. | |
| | | Eliza Ižengėėi į mūsū rojūūū.!
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2008-10-28
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Antr. 11 11, 2008 10:32 pm | |
| | |
| | | Dalia. Dance Baby dance !
Pranešimų skaičius : 85 Join date : 2008-10-27 Age : 29 Miestas : Kaunūūūkas.
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Pen. 11 14, 2008 1:47 pm | |
| Atleisk, nepatiko. Erzina žargonas, klaidos viskas skubotai. Tas mirė, tas pasibučiavo, tas susipyko. Per didelis tempas. Kiekviena ------------ dalis galėtų būti ištęsta vos ne iki pilnos dalies. Dialogai. Visas pasakojimas beveik vien tik dialogai. Na nežinau, atleisk, bet man nepatiko. Bet linkiu, rašyti toliau ir tobulėti. | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Sk. 11 16, 2008 2:07 am | |
| Greiceu nauju dalliuuu! ;D | |
| | | Dalia. Dance Baby dance !
Pranešimų skaičius : 85 Join date : 2008-10-27 Age : 29 Miestas : Kaunūūūkas.
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Pir. 11 17, 2008 11:31 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Št. 11 22, 2008 5:13 am | |
| Bet mes laukiam kitos ''knygos'' dalies ;DDD | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Pir. 11 24, 2008 11:53 am | |
| -Mama,nepamiršk sausainių.-surinku. -Kotryna,prašauk man neaiškinti ką nupirkti. -Nu ,Mam. -Okis dokis nupirksiu. -Ačiū. Mama uždaro namų darbus,dar girdžiu kaip jos senas "polo" vos užsikuria.. -------------------------------- Už 30 min. Nuo viršaus nusileidžia Kostas. Visas švyti tiesiog. -Gerai,bernužėli,pasakok kas atsitiko?Laimėjai milijona?Duosi puse dalies man?-Pradėjau klausinėti. -Neaaaaaa........-užsissvajoja. Tyla..... -Sakysi?-atsisėdu šalia ant kėdės. -Prisimeni tą gražuolę iš 9b klasės? -Ta blondine.? -Taip. -Nu žinau. -Nu ji man...... -Ką ji tau? -Nu supranti.... -Pala pala,ar man rodos ar tu įsikliopinai? -Taip. -Kodėl visat bernams patinka soliariumo pasvilintos,blandinės? -Cha kaip juokinga. -Nu pažiūrėk į ją,ant jos 5 kg dažų,su jais galėtume mano kambary perdažyt ir dar tavo puse. -Žinau,bet ji man taip patinka. -Tu ką kitų mergaičių nematai? -Nea. -Tada mielas,broleli,kreipkis į psichologą. -Kotre,tu tikrai žiūrau į galvą negavus. -Gerai jau gerai tik negrasink. Jis atsistojo ,paėmė iš šaldytuvo sumuštini ir nuėjo į savo kambary. -------------- Jaučiu,kad ji iskaudinau tad nuvariau pas ji į kambary. Pasituksenau. -Kostai,atleisk.Aš nesupratau ką kalbu. -Kotryna,Gerai eik iš čia palik mane viena. -Bet,Kostai. -Dink,-užrinka. Aš uždarau duris.Ir patraukiu į savo kamabrį. ---------------- Savo kambaryje. Skambina Nikas. -Alio? -Labas. -Labas. -Žinai tokį žodį myliu? -Taip žinau,-nusijuokiu. -Tai vot labai tave myliu. -emmm...Ir aš tave. -nori susitikti? -Galim.Kaa?Kur?Ir kaip? -Pala pala ne per daug klausimų?-nusijuokia. -Ne... -Prie kino,už 35 minučiu?Okey? -okey.Ate.bučiuoju. -Aš taip pat. Padedu ragelį , krentu į lovą ir užsisvajoju. "kaip būtų gera,kad čia būtu tėtis ir ,kad matytu kokia aš esu laiminga." ------------------- Prie kino stovi Nikas su kažkokiu bernų ir pana. -Ėm sveiki,-bandau išlikti rami... -Labas,čia mano pusbrolis Karolis ir jo mergina Lina. -Labas,-pasisveikina pusbrolis ir paduoda man ranką. -Laba. -Gerai ,chebryte,kur varom?-pasiūlo Nikas. -Man nėra skirtumo-pasakau. -Gal į kokį restoranėlį?-sako Karolis. -Ok.-sutinkam visi. ------------ Restorane "pas diedukus". -Man mažą sulčių stiklinę-užsisakau. -O man didelę,-irgi užsisako Lina. -Ė,bičas,išgersi?-nusijuokiu. -Pimas dalykas aš ne bičas,o antras ne tavo reikalas ką aš gersiu. -o dieve tu apsiramink ka. -Merginos,pikstatės?-priėjo Nikas. -Ne aš jei tik pasakau sulčių kaina,-bando vaidinti gera Lina. -Man reik į tuoletą.-pasakau. -Aš tave palydėsiu,-eina iš paskos Karolis. -Į mergaičių tuliką?-nusijuokia Nikas. -Tai žinoma,ne aš į ta kita. ------------------- Prie tualeto durų. -Jei išeisi pirma palauk ok?-paparašo Karolis. -Ok.žinoma. po 2 min. Išeinu. Mane apsikabina Karolis. -Gerai paleisk.-pasakau. -O jei nepaleisiu ką darysi? -Cha cha kaip juokinga ,paleisk.Rėksiu. -Bučiuodamasis gali rėkti? -Ta prasme? Ir jis mane pabučiuoja. Bandau gintis,bet nepavyksta. -Karoli?-surinka Lina. Matau kaip nikas pamatęs išbėga iį restorano. -Asilas,-pasakau ir bėgu iš paskos.. ----- Nika dasiveju tik parke. Jau tamsu.Vos gali ižiūrėti kelią,kad nenukristum. -Nikai,sustok.Nebėk aš galiu viską paaiškinti. Tyla. -Nikai,sustok.Nebūk mažas vaikas.Mums reik pasikalbėti. -Ką kalbeti?-užrėkia. -Dėl to bučinio aš nekalta,tikrai. Nikas pagaliau sustojo ir atsisuko. -Palik mane viena.Tu man taip padarai ir dar prašai ,kad kalbėtume. -Gi sakau ne aš jį pabučiavau,o jis mane. -Mano pusbrolis taip negalėtu. -Bet va matai ką tavo gerulis pusbrolis gali. -Eik eik būk gera dink iš mano akių.Pamiršk mūsų meilę,nors kokia čia meilė kai jaučiu sakai myliu o kabini kita kaip dabar. -Nenusnekėk,nekabinu aš nieko. -Tu nedigsti as dingstu.Ate kotryna.Ate visam laikui. Mano akyse pasirodo ašaros,per kurias vos matau kaip parko keliu dingsta Niko šešėlis. ---------------------------- Ryte. -Neisi į mokykla?-klausia mama. -Ne,-atsakau. -kodėl? -Todėl? -Kotryna? -Nu? -Kaip kalbi su manim. -Gerai. -kotryna,vaikeli. -Mama,būk žmogus išeik iš mano kambario. -O kaip mokykla.? -Padėjau aš ant tos mokyklos,viso gyevnimo ant visko.Supranti?-užrėkiu,apsiverkiu ir nusisuku i kita lovos šona. -Kotryna,ką reiškia padėjau.tu galvoji ka kalbi? -Prašau,išeik. Mama išėjo,bet dar geriau atėjo brolis, -Girdėjau barnius.Kas buvo? -Dink. -ė ,mergyt,aš tavo brolis.Ramiau. -Velniop tave. -Kotry,Kas yra? -Šūdai žinok byra. -Neini į šūlę. -Ne. -Kodėl? -Ne tavo sušiktas reikalas. -Bet. -Valink iš čia. Išėjo,ačiū dievui. ----------------- Nikui skambinau kokius 100 kartų žinučių išsiunciau daugiau nei milijoną,net i namus buvau nuėjus,bet nieko. --------------------- Po menesio. Parduotuvėje su kostu. Stovim prie saldainių skyrelio. -Nikai.-pašaukia Kostas. Atsisuku tai buvo jis. Blem jaučiu kai visa pasidarau raudona,atrodė,kad tuoj apalpsiu. Nikas ėjo mūsų link. -Kostai,aš einu prie sūreliu. Greit nuėjau už kampo ,norėjau paklausyti ka jie kalba ,bet kur tau nieko negirdėjau. Kai jis nuėjo privariau prie brolio. -Ką jis sake?ka jis sakė? -Ai pasokojo apie naują draugę,kad groja gitara. -Ką apie nauja draugę?-užstaugiau. -Taip,gi tarp jūsų jau viskas baigėsi. -O dieve už ką man. --------------- Kitą rytą mokykloje. Įsiraunu kai kokia kvailė,aišku pavėlavus. Auklėtojos pamoka,man šakės. -Kotryna,tu ir vėl veluoji,-užrėkia mokytoja. -Atleiskit tas durnas autobusas vėl neatvaziavo. -Nu gerai atleidžiu.Sėskit pas Nika,nes kitur nera vietos. -Pas Nika? -Taip ,o kas? -Ne nieko. Atsisėdau. -Turi trintuką?-paklausė nikas. O dieve aš net krūpteliau. -Taip imk,-paduodu. Matau kaip jiš nutrina vardą "myliu kotre,o dabar užrašė myliu sara"..... Aš vos nepradedu verkt. -Ačiu,-gražina. Suskamba skambutis,aš greit susidedu daiktus ir išbėgu iš klasės. ------- Visos pamokos praeina ir aš grįštu. -Kotryna,-užrinka mama. -Kas yra? -Ateik į sveteinę turim tau staigmeną. O dieve ir vėl bus kokia nors nesamone,tad net neketu lipti.Iš kart žingsniuoju į savo kambary. -Kotryna,-vėl užrinka mama. -Mama,prašau?Man reik daryti pamokas. -Kotryna,nekartosiu. Nu gerai nueinu,ant sofos sėdi mergaitė,maždaug 10 metų,maža,kūdutė,sviesiaplaukė. -Elkis su ja gerai,ji mūsų nauja šeimos narė,-pasakė mama. Pasijutau lyg ant manęs būtų užkrite 500 tonų karvių. -Bet,mam. -Ką ,Kotryna,Kažkas blogai ?Nuo šiol ji bus tavo sesutė. Nieko nelaukus mečiau kuprine ant svetainės grindų ir nubėgau į savo kambarį. Pradedu verkti,kaip galėjo mama taip padaryti.Mano nauja sesutė šie jos žodžiai sukasi mano galvoje...Kai aš pračiau nupirkti pudelį arba kokį kačiuką ji pasakė,kad neturim pnigų,o dabar į namus parsiveda kažkokia mergaite,nesuprantu jos. Jaučiu kaip mama aprodo visus kambarius ir kad tuoj prieis prie manojo. -Čia gyvena tavo sesutė Kotryna,bet vadink ja Kotry,arba Kotre ji tikrai nesupyks. blemba kokia aš dar jai sesutė,ji net ne mano sesuo. Pro duris įeina mama. Ačiū dievui,kad bent be tos ... -Ką dabar pasakysi,gal turiu dar naują broliuką? -Kotryna,kas tau yra?Gi reik nelaimei padėti žmonėms.Toji mergaitė,našlaitė,jei tu nežinojai? -Supranti,mam,man tai nieko nesako. -Tu turi ledinę širdi. -Ir esu tuo patenkinta. -Kotre,aš tik norėjau pasakyti,kad eitum valgyti. -O ne..Aš su ta tikrai prie vieno stalo nesėsiu. -Man,neįdomu,greit eik sėst ir valgyk. -Ne-užrėkiu. Staiga man mama suploja per veidą. -Tu prieš mane tono nekelsi,tu turėsi apsiprasti,ji tavo sesuo supratai? Vėl pradedu verkti. -išeik,-liepiu mamai. -Išeisiu,bet lauksiu tavęs apačioje. Nieko atsakau...Man skaudu..Mama pirmą kartą man trenkė..Ji pakėlė ranką už tai kad aš nepripažystu tos mergaitės...Mano mama man trenkė....Ir dar liepia eiti valgyti.Tai ji čia beširdė,o ne aš. Susirandu didelę tašę susidedu reikiamus dalykėlius,šukas kelis rūbus ir t.t. Nusėlinu prie galinių durų ir išeinu kur akys veda..... -------------- Prie bulkučių kioskelio sėdžiu ant šalto asfalto,prisimenu kaip fizinio mokytojas sakė,kad nesedėkit ant šalto asfalto,nes neturėsit vaikų,o man nusispjaut...Mane gyvenimas žlugęs vistiek. Susirandu "bingo" šokoladuką ir greit suriju..Žiauriai noriu valgyti. -Kotryna? Pakeliu akis. O šūdas Nikas. -Ką čia darai?-atsisėda šalia. -Baigiu valgyti šokoladuką,o dabar gali eiti iš kur atėjas. -Ko čia pyskti,negalima net paklausti? -Ne,tau negalima. Atsirado čia rūpintojėlis. -Kodėl man?-nusijuokia. -Tu nesupratai užuominos??Dink. -Tai dinksiu,bet ką čia darai gi taip šalta.Jaučiu -2 o tu dar sėdi ant asfalto,neprisimeni ką tas lopas fizinio mokytojas sakė? -Žinai eik pas savo paną ir jei aiškink apie tas nesamones apie asfalta,jai tikrai prireiks to... -Tu pavydi? -Ne.... Ar jis durnas,dar klausia ar aš pavydžiu tai žinoma...... Bandau išlikti rami. -O man atrodo kitaip. -O man atrodo ,kad tavo nuomonės niekas neklausė. -Kotryna,tu kažkokia kitokia.. -Tu mane tokia pavertei. -Ai dabar aš/?Kai užtikau su savo pusbroliu laizantis?Tai čia tipo aš? -O tu ar manęs išklausei? -Ne,bet ir nenoriu.. -Nu ir viskas.Dink iš mano gyvenimo,sėkmės tau su savają,prašau dink.Palik tik atsiminimus....Nikai prašau dink iš čia. -Kaip nori,tai aš jau eisiu. -aha gali. -Tikrai nenori,kad tave palydėčiau? -Kur? -Namo. -Negrįšiu aš ten. -Kaip suprast tu pabėgai? -Taip. -Kotry,tu tikrai pasikeitei..Manoji Kotryna taip tikrai nedarytu. -Manoji?-nusijuokiu. -Ėm..... -Gerai,Tai tu dingsi iš čia ar man? -Klausyk grįšk namo,tikiu ,kad tavęs ieško visa šeima. -Man dzin....Nemanau,kad jiems rūpiu.] -Kodėl? -Turiu nauja sesutę. -Sveikinu,Kotre. -Cha cha ji ne mano tikra sesuo. -Kaip ne? -Užknisai žinok.Kas aš tau?Pats sakei,kad niekas,o dabar manęs visko klausinėji. -Ta mergina....... -Kuri? -Su ta kur matei mane. -Nu? Ir kas? - Ji mano pusseserė. -Ką/?-užstaugiu. Atsistoju,jis gi mane apgaudinėjo su pusesere,pradedu nieko nesuprasti. -Tai pala pala,tu su pusessere ir bučiavaisi tada? -Taip,mane buvo apėmęs pysktis.Norėjau tau atkeršyti. -Asile,tu gi aš tau sakau,kad tavo pusbrolis mane pabučiavo o,ne aš jį.Kiek galių tau tai kartoti? -tikrai? -Ne žinok ėmiau ir laižiausi. -Gal tada pradedam viską iš naujo? -Ta prasme'?-nusišypsau. -Būkime vėl pora. Priėinu prie jo ir apsikabinu.. -Mylėsiu tave amžinai. -Me too. --------------- PABAIGA.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Pir. 11 24, 2008 12:03 pm | |
| | |
| | | GeGe Ižengėėi į mūsū rojūūū.!
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Kv. 11 27, 2008 9:13 am | |
| Kaip nerealiai. Salduuciau dar vienos tavo dalies laukiam | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Št. 11 29, 2008 3:40 am | |
| GeGe~ Ilgai jauciu wel lauksim ;DDD | |
| | | GeGe Ižengėėi į mūsū rojūūū.!
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Št. 11 29, 2008 6:08 am | |
| Nieko tokio. Bet jauciu sulauksim. ;] | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Št. 11 29, 2008 10:57 am | |
| viskas PABAIGA...dabar kuriu nauja istorija | |
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] Antr. 12 02, 2008 11:24 am | |
| Svarbeusia nauja bus ;DD | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Fyfa.;]]]] | |
| |
| | | | Fyfa.;]]]] | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |