Sveiki visi, aš - 9-to numerio debesėlis (nevykęs vertimas =D), kurio vardas Monika ir kuris gimė 1990 metų lapkričio 19 dieną ir prieš savaitę šventė savo pilnametystę. Esu iš Lietuvėlės sostinės Vilniaus, čia ir gimiau ir augau... ir tebeaugu. Kiekvieną mielą, kartais ir nevisada, šiokiadienio dieną žygiuoju į mokyklą. Kartu ir laukiu ir nelaukiu šios vasaros, kai ten užsuksiu paskutinį sykį.
Na, šiaip ar taip esu mažas žmogeliukas, kuris sau ramiai, lėtu žingsniuku eina per gyvenimą, kartais paspartindamas žingsnį, o kartais ir netyčiom stabtelėdamas, mat mėgsta užsisvajoti apie tam tikrus dalykus. Gyvenimo paprastumas, kažkas saldaus, minkšto, pukuoto, juokingo, sentimentalaus, gražaus, muzikalaus, pasakiško, draugiško - tai veda mane per gyvenimą, kaip ir noras pamatyti vis kažką naujo, noras suaugti, noras įgyvendint svajones, noras pamatyti ateitį, noras įsimylėti.
Mėgstu tai kas padeda atsilapaiduoti, kas uždengia gyvenimo negražumus, kas verčia mane džiaugtis. Mėgstu kai yra šilta, kai valgau kažką skanaus, kai skaitau kažką įdomaus, kai klausaus kažko skambaus.
Piešiu, ar bent jau galvoju, kad tai darau. Na, pagrinde tuom užsiimu tik per piešimo, kompozijos ir tapybos pamokas, kurias lankau, iš ties ne itin sėkmingai sekasi, bet stengiuosi neprarast vilties, nors tikrai ne kartą buvo kilęs noras viskas mest ir sukt kitu keliu, bet dažniausiai to kito kelio nerasdavau, tai suprasdavau, kad nuo to nebepabėgsiu.
Na, kol kas tiek. Gal ir nelabai ką apie save pasakiau, bet patinka kai žmonės uždavinėja klausimus, tai prašom, nesivaržykit, jei tik yra noras kažką paklausti.